Αρχική Σελίδα

SuZhou Yitengxuan Trade CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Προσφερθείσα προμηθευτής μεγάλη επικοινωνία. Τα προϊόντα στάλησαν εγκαίρως και παραδόθηκαν σε έναν μεγάλο όρο. Θα επιθυμούσα να συνεχίσω με τέτοιο αξιόπιστο προμηθευτή.

—— Βασιλιάς του Richard

Γρήγορη παράδοση και λογική τιμή. Θα έχουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με σας.

—— Ryan Grayem

Καλή ποιότητα και γρήγορη παράδοση.

—— Mahesh

Λογική τιμή, καλή ποιότητα και μεγάλη επικοινωνία. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με σας πάλι στο μέλλον.

—— Αλέξανδρος Shvedovskiy

Τα προϊόντα στάλησαν εγκαίρως και σε καλή κατάσταση. Μεγάλος!

—— Shyju, Kulathumakl

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η εμπορική Co. Yitengxuan SuZhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής & εμπορική επιχείρηση της συσκευασίας καλλυντικών.  Περισσότερο από 20 έτη δοκιμάζουν στη φορμάροντας και συσκευάζοντας βιομηχανία. είμαστε αρχαιότερος κατασκευαστής που παρέχει τα διάφορα προϊόντα συσκευασίας.

   

  Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου: Μπουκάλι αρώματος, Roll-on μπουκάλι, μπουκάλι διασκορπιστών καλάμων, καλλυντικό βάζο, μπουκάλι σωλήνων, μπουκάλι στιλβωτικής ουσίας καρφιών, ψεκαστήρας και χοάνη αρώματος, μπουκάλι αρώματος τύπων μανδρών, αντλία αρώματος και αντλία λοσιόν, αργίλιο ΚΑΠ, Dropper μπουκάλι, μπουκάλι λοσιόν και άλλη καλλυντική συσκευασία.

   

  Έχουμε καθιερώσει ένα διεθνές εμπόριο maturate καθαρό και τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την νότος-Κορέα, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή της Ασίας, σημείο της Ασίας, και την αγορά κ.λπ. της Αφρικής Ειλικρινά & εμπιστοσύνη είναι η αρχή μας. Θα δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση μεταξύ σας και μας. Το Futhermore, τέλεια εξυπηρέτηση πελατών είναι δέσμευση για τους πελάτες μας.

   

  SuZhou Yitengxuan Trade CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
SuZhou Yitengxuan Trade CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tracy

Τηλ.:: +86-17372560605; WhatsApp:+86-18662139377

Φαξ: +86-512-58526083

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)